miercuri, 17 noiembrie 2010

Semnificaţia cocalarului

Cocalar = individ ce face parte din paria societăţii, răspândit aproape în toată lumea, în unele părţi încă în stare de nomad. Se caracterizează prin deficit de cultură, grandomanie, mitocănie, kitsch.
Cocalarul face parte dintr-o specie pentru care, la momentul actual, nu avem un nume.
Tot ce ştim este că indivizii ce aparţin acestei specii îmbină înfăţişarea umană cu instinctele unui animal subdezvoltat si turbat.
Se fac remarcaţi, de obicei, datorită înfăţişării vulgare şi extravagante însoţire de un sistem de comunicare obscen aparţinând unui dialect special conceput pentru a traspune limbajul mIRC in viaţa de zi cu zi.

Un singur tic verbal a fost descoperit la absolut toţi membrii acestei specii - se foloseşte “sa moara mama” drept liniuţă de dialog pentru a deschide conversatia.

Stilul de viaţă este acela în haită şi fiecare individ are acelaşi motto : "Sunt unikat!".

Masculii se manifestă zgomotos la apariţia femelei, denumită piţipoancă sau prinţesă.
Stilul vestimentar, atât la femele cât şi la masculi, trebuie să aibă in componenţa sa paietele, ştrasurile şi sclipiciul iar accesoriile care completează aspectul respingător al cocalarului trebuie să fie stridente si de prost gust.



Toţi cocalarii provin din aceaşi clasă socială, sângele strămoşului jegos care pe vremuri cerşea şi fura ca un bişniţar de ultima speţă curge prin venele fiecăruia dintre ei. Unii au avut noroc să îşi ridice clasa socială, alţii nu.
Cocalarii săraci însă nu trebuie priviţi cu indulgenţă întrucât reprezintă cele mai periculoase, lipsite de demnitate şi respect fiinţe ale acestei specii.
Deseori il gasim pe banca din fata blocului sau pe marginea drumului, scuipând seminte printre dinti , chiuind si bătând la tarabane ca fraţiorii noştri primatele.
Gusturile în muzică variază uşor în cazul cocalarilor dar în mare parte se învârt în jurul unui singur stil: de petrecere, vulgar, de mahala.
Genul muzical specific speciei cocalarilor este maneaua aka prostia ridicată la rang de artă, un excrement muzical care susţine mania unui individ de a se crede om însemnat, valoros şi mai ales invidiat.

Cocalarii, creează partea agramată a societăţii, drept urmare folosesc şi un limbaj adaptat numit “cocălăresc” sau “messageresc” ce constă în înlocuirea literelor între ele.

Cele mai des
înlocuite litere sunt c, i, u şi ş astfel ele transformându-se în k, y, oo şi sh.
Exemplu: Acasa -> Akasa / Pisi -> pysy / Pup -> poop / Asteaptă -> Ashteaptă.

În concluzie, toată descrierea de mai sus are rolul de a-i educa pe cei ce nu cunosc încă semnificaţia cuvântului “cocalar”, de a aduce la cunoştiinţă comportamentul aceastei specii invadatoare, acestor teribilişti care sunt dovada vie că se poate trăi mult şi bine fără creier.


Cocalarii trebuie trataţi cu lehamite, nu se pot aştepta la compasiune pentru prostie!

Stimate cocalar/cocalară, vă invit să vă parfumaţi, doar aşa o să reuşţi să aveţi o esentă!

7 comentarii:

Bogdan Tătulea spunea...

Am prezentat şi eu această subcultură ordinară. http://foamea10.blogspot.com/2009/11/cocalarii.html

Anonim spunea...

Cocalar esti tu care ai scris tot acest comentariu...

Anonim spunea...

Anonim....faci parte din aceasta categorie?...de vorbesti asa?are dreptate ce a scis acolo...felicitari celui ce a descris asa de bine cuvantul Cocalar!

Anonim spunea...

Foarte frumoasa descriere :))
Cocalarii chiar ca se comporta ca niste maimute(pardon,jignesc maimutele)

Anonim spunea...

ca o completare,
cocalarii nu recunosc niciodata ca ar face parte din aceasta specie, ba dimpotriva se simt jigniti daca ii numesti cocalari. De exemplu al doilea comentariu al lui "Anonim".

Din pacate aceasta specie a impanzit Romania si sunt atat de multi incat nu mai poti respira...

Sa dea D-zeu ca asta sa se schimba pentru ca altfel nu stiu unde vom ajunge...

Anonim spunea...

Inseamna ca toti din tara asta suntem Cocalari, potrivit acestei descrieri. Asta e o exagerare, o prostie, daca voi traiti in evul mediu, eu ma mandresc ca sunt cocalar sau cum ne numiti voi. Noi cel putin avem o viata, voi ciudatilor ce aveti??? Daca nu sunteti cocalari, ce sunteti atunci?????? Tot voi ati inventat prostia asta, si acum ne faceti pe noi cocalari....

Cucmuc spunea...

@ Anonim: Esti amuzant. Tu zici: "Inseamna ca toti din tara asta suntem Cocalari, potrivit acestei descrieri".
Asa vezi tu TOATA lumea de pe strada nu? Cum i-am descris eu acolo?
De curiozitate, unde locuiesti?

Trimiteți un comentariu

Vizitatori