sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Aspirator de femei

"Sunt prost" - Aş vrea ca unii bărbaţi să îşi tatueze asta fix în frunte.
Bărbaţii ăia jalnici, trecuţi de 30 de ani, care intră în bar pe la opt seara şi încep să bea ca porcii. Şi cum sunt siguri că pizdele o să apară la orizont cam în vreo trei ore, toarnă mai cu spor pe gât alcoolul ca să prindă curaj să îşi ridice hoitu de pe scaun şi să terorize femeia.
Nişte libidinoşi cărora le sclipesc ochii cu amintiri de când erau buricul pământului şi pizdele stăteau la coadă după ei.
Îmbrăcaţi în haine pamântii cu pantaloni evazaţi şi vestă de hipiot sau încercând să se adapteze noii generaţii aruncând pe ei cât mai multe căcaturi stridente să se facă remarcaţi, nu reuşesc decât să stârnească râsul şi ocazional poate mila din partea unui penibil la fel ca ei care a reuşit totuşi să pună mană pe o pizdă şi să o ia de soaţă, repede, până când nu se trezeşte proasta la realitate.
În fine, fiecare poartă ce vrea..nu poţi să te caci în in gustul omului, da poti sa te caci in gura lui ca sa-i schimbi gustul.
Şi cum ziceam, după ce a băut câteva ore bune şi barul începe să duhnească a pizdă, uite cum creatura noastră cu fizicul său respingător simte mirosul de muiere aşa cum o javră simte căţeaua în călduri şi pleacă în căutarea ei.
Şi cum stai tu liniştită şi îţi bei berea, legănându-te de pe un picior pe altul pentru că nu-ţi place melodia da nici nu ai unde să stai jos, că barul e un căcat de pivniţă cu trei mese, dintr-o dată simţi că te jenează ceva, îţi stă în coastă şi îţi răsuflă în ceafă. Te întorci ţâfnoasă şi plină de discomfort şi observi cum o namilă în călduri cu zâmbetul pervers îţi face subtil cu ochiul.
Folosind diferite replici şi tehnici primitive, berbantul care te-a abordat devine foarte penibil in procesul său de agăţare şi extraordinar de insistent.
În lipsa unui aspect fizic atrăgător, jigăritul încearcă să se facă remarcat prin statutul social şi bunurile deţinute.
Exemplu: Citez o prietenă: “m-am aşezat jos, vine unu la mine si imi zice: buna , ce faci? Am o maşină super bengoasă, vrei să mergi cu mine la o plimbare?”
Nu există bar fără vreun mistreţ cu burta transpirată care să vină bălăngănindu-se spre tine căutându-si o parteneră sau vreo brută cu respiraţia împuţită şi ochii pe jumătate închişi care să se lipească de tine în timp ce dansezi.
Creaturi demne de dispreţ. Şi milă.
Acum, dacă faceţi parte din scursurile de bărbaţi pe care am avut placerea să îi ridiculizez, permiteţi-mi să vă scot cuţitul din spate, poate o să mai am nevoie de el.

1 comentarii:

Mash spunea...

genial sfarsit :))

Trimiteți un comentariu

Vizitatori